• Alain Delon a refuzat în urmă cu câțiva ani ideea unor funeralii naționale
  • Delon va avea parte de o ceremonie în cea mai strictă intimitate
  • Doar 40 de rude și prieteni apropiați vor participa la ceremonia funerară
  • Zborul dronelor a fost interzis mâine, telefoanele invitaților vor fi confiscate și nu vă exista fotograf
  • Actorul a făcut el însuși o cerere la prefectura încă din 2015 pentru a fi înmormântat pe proprietatea sa
  • „Samuraiul” și-a dorit să se odihnească veșnic lângă câinii săi, pe proprietatea de la Douchy

Anthony, Anouchka și Alain-Fabien Delon, cei trei copii ai lui Alain Delon au plănuit împreună ceremonia funerară care va avea loc mâine la Douchy, proprietatea sa din Loiret.

Actorul a spus public în urma cu câțiva ani că nu dorește funeralii naționale. Admiratorii săi, între care și actuali și foști miniștri ar fi dorit acest omagiu.

Decizia copiilor este fermă: actorul va fi înmormântat într-un cerc foarte restrâns. Doar 40 de persoane sunt admise, rude și prieteni foarte apropiați. Anthony, Anouchka și Alain-Fabien îl vor însoți pe patriarh la capela pe care el însuși o a construit-o, lângă locul unde sunt îngropați câinii lui.


Încă de duminică, frații au vorbit pe o singură voce. Anthony a fost cel care, la ora 8 dimineața în acea zi, a transmis AFP vestea dispariției vedetei. Dar comunicatul de presă a fost într-adevăr scris și semnat de cei trei copii. Iar miercuri seara, a fost încă o dată un mesaj comun pe care Anthony l-a transmis AFP pentru a le mulțumi fanilor actorului: „Suntem extrem de miscați și emoționați de fervoarea și afecțiunea manifestată de publicul său din Franța și din întreaga lume.

Recomandări

LASĂ FRICA LA INTRARE
MANUAL VS TELEFON
SE ÎNTREC ÎN GAFE
PUTIN AMENINȚĂ OCCIDENTUL
SE ÎNTĂMPLĂ ȘI LA CASE MARI
CÂTE LIMBI VORBEȘTI?

Au existat dispute între cei trei frați privind tratamentul tatălui lor. Până la urmă s-au împăcat?

De două săptămâni Anthony, Anouchka și Alain Fabien sunt retranșați în spatele ușilor închise a imensei proprietăți din Douchy. Nu au crescut împreună. Fiul lui Nathalie Delon, Anthony este cu douăzeci și șase de ani mai în vârstă decât Anouchka și cu treizeci de ani mai în vârstă decât Alain-Fabien, ambii născuți din uniunea actorului cu modelul olandez Rosalie van Breemen. Astăzi, primul locuiește la Paris, Anouchka la Geneva și al treilea în Loiret, la 40 km de Douchy. Însă de la începutul lunii august, de când s-a decis sedarea lui Alain Delon, epuizat de tratamente, frații s-au (re)unit.

În 2015, Delon a cerut prefecturii autorizația de a fi înmormântat în capela de pe proprietatea sa.

În ultimele zile, frații Delon au convenit așadar asupra alegerii unei înmormântări în cea mai strictă intimitate, așa cum și-a dorit tatăl lor. Ei au fost cei care au cerut prefecturii să interzică dronelor să zboare deasupra proprietății, astfel încât să nu fie făcute fotografii.

Oaspeții vor trebui să-și abandoneze telefoanele mobile astfel încât să nu le poată folosi. Nici un fotograf nu va avea acces la ceremonie, asigură un apropiat al familiei. Copiii Delon se vor găsi apoi unul lângă altul, departe de lumina reflectoarelor.

Citește și