• În Sibiu se joacă finala Cupei României.
  • Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați joacă finala Cupei României.
  • Primăria Sibiului a interzis vânzarea de băuturilor alcoolice.
  • Evenimentele ne țin business-urile în viață, spun patronii de localuri.

Ieri, în ziua finalei Cupei României, meci care se joacă la Sibiu, primăria merge pe premisa – decât să taxezi, mai bine interzici. Alcoolul a fost interzis pentru sibieni și pentru toți cei care au mers pe stadion să vadă meciul dintre Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați. De la ora 14 până la startul meciului, nicio terasă sau restaurant aflate pe traseele spre Stadionul Municipal, dar și pe o rază de 300 metri în jurul stadionului – nu au voie să vândă băuturi alcoolice.

Trebuie înțeles că acest sport se ține și în restaurante și în baruri. În alte țări, când sunt meciuri, barurile sunt pline. Pentru noi este o pierdere pentru că noi ne bazăm pe astfel de evenimente”, spune Horațiu Bujac, reprezentantul Organizației Patronale a Operatorilor Horeca din Sibiu.

Horațiu Bujac are dreptate. Nu a fost o coincidență apariția proverbului toate drumurile duc la Roma”.

Recomandări

OFICIAL LA NATO
VON DER LEYEN, APROBATĂ PENTRU CONDUCERE
UN BAN DAI ȘI STAI ÎN RAI
AU SUBIECTE DE DISCUȚIE
GLUTEN FREE, CAKE FOR ME!
COALIȚIA MUTĂ VINERI NEGOCIERILE

La Roma, Juventus și Atlanta au jucat finala Cupei Italiei. Autoritățile din Roma au pregătit orașul pentru cei peste 65 de mii de suporteri care merg pe stadionul Olimpico. Controale pe străzi, autostrăzi și aeroporturi, o parte din străzile și piețele care duc spre stadion au fost închise circulației rutiere, iar la stadion vor fi 200 de polițiști care să faciliteze intrarea suporterilor în tribune. Totul pentru confortul iubitorilor de fotbal”, spun romanii.

Citește și