• HBO este aproape de a încheia un acord pentru un serial TV Harry Potter bazat pe cele mai bine vândute cărți young adult.
  • Compania speră ca serialul să fie unul dintre punctele de reper ale unei noi strategii de streaming care va fi anunțată săptămâna viitoare de către compania mamă a HBO, Warner Bros.
  • Warner Bros. care face parte din același gigant media ca și HBO, a transformat anterior fiecare dintre cele șapte cărți într-un film de succes.

HBO este aproape de a încheia un acord pentru un serial TV Harry Potter bazat pe cele mai bine vândute cărți young adult, atât pentru televiziune prin cablu, cât și pentru streaming, scrie Bloomberg.

Fiecare sezon al serialului se va baza pe una dintre cele șapte cărți ale lui JK Rowling, ceea ce sugerează ani de zile de noi producții TV pornind de la celebrele povești.

Compania speră ca serialul să fie unul dintre punctele de reper ale unei noi strategii de streaming care va fi anunțată săptămâna viitoare de către compania mamă a HBO, Warner Bros. Discovery Inc. Directorul executiv al acestei companii, David Zaslav, și șeful HBO, Casey Bloys, au depus eforturi pentru a o convinge pe Rowling să producă un nou serial care va debuta pe HBO și online, dar înțelegerea nu a fost finalizată.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ


Serialul Harry Potter le-ar permite scriitorilor să aprofundeze mai mult în lumea cărților lui Rowling, multe dintre ele având mai mult de 500 de pagini. Warner Bros. care face parte din același gigant media ca și HBO, a transformat anterior fiecare dintre cele șapte cărți într-un film de succes, culminând cu un film în două părți bazat pe ultimul episod.

Warner Bros. a fost nerăbdător să realizeze mai multe cu una dintre cele mai bine vândute serii de cărți din toate timpurile. În timp ce JK Rowling a oferit aprobarea pentru o adaptare a unei piese de teatru și pentru o animație într-un parc tematic, ea nu a semnat încă pentru noi filme sau pentru o emisiune TV.

Citește și: