Bucharest International Dance Film Festival revine în septembrie. Ediția include peste 30 de evenimente

Patru premiere naționale de filme de dans, o competiție internațională de lungmetraje și scurtmetraje din 20 de țări și o expoziție VR. Te bucuri de toate la Bucharest International Dance Film Festival. Vizionezi filme ca „What the Hell Happened to Blood, Sweat and Tears?” și „Memories of a Burning Body”. De asemenea, participi la ateliere și tururi ghidate. Unde? La Cinema Elvire Popesco și Grădina cu Filme. Când? De mâine, până pe 8 septembrie. Ediția include peste 30 de evenimente.

Programul festivalului cuprinde peste 30 de evenimente: patru filme de dans (premiere naţionale), o competiţie de lungmetraje selectate din peste 20 de ţări, un spectacol de dans contemporan, tururi ghidate, ateliere şi o expoziţie VR. În centrul festivalului se află secţiunea BIDFF Films cu patru de lungmetraje în care dansul, corpul sau mişcarea joacă rolurile principale, prezentate pentru prima dată pe marile ecrane din România.

Competiţia Internaţională de Scurtmetraje este împărţită în patru calupuri: Land Of the Unmarked / Land of Fluids Outlines / Land of Living Frames / Land Of Flickering Bodies. Scurtmetrajele pot fi urmărite la Cinema Elvire Popesco, Muzeul Ţăranului Român, Teatrul Masca, Grădina cu Filme, Roaba de Cultură şi Apollo 111.

„Bucharest International Dance Film Festival revine în Piața George Enescu cu o ediție spectaculoasă, ce va avea loc în perioada 5-8 septembrie și se va desfășura sub egida Zilelor Bucureștiului. Festivalul se deschide cu un concert susținut de Camerata Regală”, a spus Nicoleta Ion, PR ARCUB, la Aleph News.

Exit mobile version