• Al Pacino începe „Sonny Boy” cu amintiri din copilăria sa dificilă.
  • De la o vârstă fragedă, și-a asumat responsabilități mari, inclusiv de a fi un sprijin pentru mama sa.
  • Al Pacino explorează în detaliu atât succesul, cât și eșecurile din cariera sa.
  • Menționează relațiile sale de lungă durată cu Diane Keaton și Jill Clayburgh.

AL Pacino tocmai ce și-a lansat biografia și te invită să îi descoperi copilăria.

În „Sonny Boy”, vorbește depre călătoria băiețelului care a crescut pe străzile dure din Bronx, și care a fost parcursul lui spre Hollywood.

Despre ce e cartea și cum a fost primită în rândul fanilor?

Cartea sa impresionează prin sinceritatea cu care tratează eșecurile profesionale și personale.

Recomandări

COREEA DE SUD E „STAT OSTIL”
INTRĂM ÎN SCHENGEN?!
HAMAS NEAGĂ
SUA ATACĂ REBELII HOUTHI
DUȘ...MANUL DIN BAIE
CE MIROASE AȘA?

Al Pacino începe memoriile din copilărie, alături de mama sa, Rose, care l-a introdus în lumea cinematografiei pentru a scăpa de realitatea dură a vieții din Bronx.

Într-un stil cinematografic, descrie viața în perioada postbelică, unde și-a făcut prieteni și a descoperit pasiunea pentru actorie. A primit sprijinul mamei sale pentru a urma un liceu de arte performative, dar a renunțat devreme pentru a lucra și a-i susține tratamentele.

Cartea explorează momentul în care a devenit cunoscut datorită rolului din „The Godfather”, dar și cum a gestionat insuccesele din carieră. Al Pacino vorbește sincer despre relația complicată cu mama sa și despre luptele personale cu alcoolismul, pe care îl vede ca un refugiu în fața durerii pierderii acesteia.

În „Sonny Boy”, actorul se concentrează nu doar pe succes, ci și pe deciziile care i-au adus eșecuri, inclusiv proiecte precum „Revolution” și „Bobby Deerfield”, filme care au fost criticate și care i-au afectat cariera. Iar fanii, sunt entuziasmați. Eu sunt entuziasmat.

După cartea lui Mattew McConaughey, Greenlight și biografia lui Robert Downey JUNIOR, care mi s-au părut foarte cinsite, în condiția în care fugeam destul de tare de autobiografii.

Citește și