• Producția Pixar a încasat 100 de milioane de dolari în al doilea weekend.
  • „Inside Out2” are scădere de doar 35% față de debutul său de săptămâna trecută.
  • Pe locul 2 s-a clasat „Bad Boys: Ride or Die”, care a strâns 19 de milioane de dolari.
  • „The Bikeriders” a debutat în weekend pe locul trei cu 10 milioane de dolari încasări.



„Inside Out 2” se menține pe primul loc în Box Office-ul mondial la 2 săptămâni de la debut. Filmul animat Pixar a încasat 100 de milioane de dolari în al doilea weekend, cu o scădere de doar 35% față de debutul său record de 154 de milioane de dolari.

Această performanță face ca „Inside Out 2” să fie al doilea film cu cele mai mari încasări din al doilea weekend. Această performanță a mai fost atinsă anul acesta de titluri ca „Star Wars: The Force Awakens” și „Avengers: Endgame”. Continuarea a depășit deja 1 miliard de dolari la nivel global și este pe cale să devină un succes uriaș.

Pe locul 2 e „Bad Boys: Ride or Die”


Pe locul 2 s-a clasat „Bad Boys: Ride or Die”. Filmul a rămas pe locul doi în box office-ul nord-american, obținând 19 de milioane de dolari în al treilea weekend de la lansare. Comedia de acțiune a încasat un total de 147 de milioane de dolari în America de Nord și 289 de milioane de dolari la nivel mondial.

Iar bronzul merge către „The Bikeriders”. Drama artistică a debutat pe locul trei cu 10 milioane de dolari. Este un start decent pentru un film cu un buget de producție de 35 de milioane de dolari.

Recomandări

LUI RISHI I-A SUNAK CEASUL
AVEM DATELE ALEGERILOR!
AVORTUL DIVIZEAZĂ AMERICA
AZI ÎNCEPE NEVERSEA
AZI SĂRBĂTOREȘTI ZIUA INDEPENDENȚEI SUA
BRIDGERTON E IARĂȘI ÎN TOP

Citește și