• Primul dintre noile proiecte ale lui Sir Peter Jackson, Fran Walsh și Philippa Boyens este anunțat pentru 2026 „Stăpânul inelelor: vânătoarea lui Gollum
  • Alte noi producții care au fost anunțate pentru 2026 sunt: „Toy Story 5”, „Regatul de Gheață 3” și „Batman: Partea a doua”.
  • Studioul a confirmat, de asemenea, că filmul „Star Wars The Mandalorian & Grogu” va avea premiera pe 22 mai 2026.

Echipa câștigătoare a Oscarului din spatele trilogiilor de succes de aproape 6 miliarde de dolari „Stăpânul inelelor” și „Hobbitul” se reunește pentru a produce două noi filme, scrie CNN. Primul dintre noile proiecte ale lui Sir Peter Jackson, Fran Walsh și Philippa Boyens este anunțat „Stăpânul inelelor: vânătoarea lui Gollum”, a anunțat joi Warner Bros. Acesta va fi regizat de Andy Serkis. Walsh și Boyens au fost selectați pentru a scrie scenariul, împreună cu Phoebe Gittins și Arty Papageorgiou.

Alte noi producții care au fost anunțate pentru 2026 sunt: „Toy Story 5”, „Regatul de Gheață 3” și „Batman: Partea a doua”. După succesul „The Batman” în 2022, o continuare a Warner Bros. Nici măcar studiourile DC conduse de James Gunn și Peter Safran nu vor deraia planurile regizorului Matt Reeves pentru The Batman 2 , care a fost intitulat oficial The Batman Part II .

Robert Pattinson îl va interpreta din nou pe Bruce Wayne și alter ego-ul său, Batman. Dincolo de asta, mai rămân câteva întrebări despre continuarea viitoare. Woody și Buzz au o întâlnire pentru a se întoarce în cinematografe. Disney va lansa Toy Story 5 de la Pixar pe 19 iunie 2026.

Recomandări

SUA APĂRĂ COREEA DE SUD
CE POARTĂ VEDETELE LA VOGUE WORLD
CUM SE SCHIMBĂ CONSUMUL DE NEWS?
RUSIA AMENINȚĂ SUA
COALIȚA DECIDE DATA PREZIDENȚIALELOR
CER DAUNE DE LA NASA

Premiera Toy Story 5 în cinematografe a fost printre numeroasele modificări și completări aduse calendarului de lansări Disney. Studioul a prelungit, de asemenea, remake-ul live-action al lui Dwayne Johnson – Moana cu un an până la 10 iulie 2026 (era programat anterior pentru 27 iunie 2025). Studioul a confirmat, de asemenea, că filmul „Star Wars The Mandalorian & Grogu” va avea premiera pe 22 mai 2026, așa cum se speculase.

Citește și