Ce filme de succes vor apărea în 2026? Disney confirmă data de lansare pentru „Toy Story 5” și „Star Wars The Mandalorian & Grogu”

Echipa câștigătoare a Oscarului din spatele trilogiilor de succes de aproape 6 miliarde de dolari „Stăpânul inelelor” și „Hobbitul” se reunește pentru a produce două noi filme, scrie CNN. Primul dintre noile proiecte ale lui Sir Peter Jackson, Fran Walsh și Philippa Boyens este anunțat „Stăpânul inelelor: vânătoarea lui Gollum”, a anunțat joi Warner Bros. Acesta va fi regizat de Andy Serkis. Walsh și Boyens au fost selectați pentru a scrie scenariul, împreună cu Phoebe Gittins și Arty Papageorgiou.

Alte noi producții care au fost anunțate pentru 2026 sunt: „Toy Story 5”, „Regatul de Gheață 3” și „Batman: Partea a doua”. După succesul „The Batman” în 2022, o continuare a Warner Bros. Nici măcar studiourile DC conduse de James Gunn și Peter Safran nu vor deraia planurile regizorului Matt Reeves pentru The Batman 2 , care a fost intitulat oficial The Batman Part II .

Robert Pattinson îl va interpreta din nou pe Bruce Wayne și alter ego-ul său, Batman. Dincolo de asta, mai rămân câteva întrebări despre continuarea viitoare. Woody și Buzz au o întâlnire pentru a se întoarce în cinematografe. Disney va lansa Toy Story 5 de la Pixar pe 19 iunie 2026.

Premiera Toy Story 5 în cinematografe a fost printre numeroasele modificări și completări aduse calendarului de lansări Disney. Studioul a prelungit, de asemenea, remake-ul live-action al lui Dwayne Johnson – Moana cu un an până la 10 iulie 2026 (era programat anterior pentru 27 iunie 2025). Studioul a confirmat, de asemenea, că filmul „Star Wars The Mandalorian & Grogu” va avea premiera pe 22 mai 2026, așa cum se speculase.

Citește și

Exit mobile version