• Ideea principală a gătitului este de a dubla sau tripla ingredientele atunci când gătiți o masă.
  • Cele două sau trei mese suplimentare pot fi puse în frigider pentru a fi consumate în timpul săptămânii.
  • „Acest batch cooking este pentru oamenii care nu au timp să își pregătească o masă, o cină, mai ales corporatiștii”, a explicat Tudor Aposteanu, chef bucătar, la Aleph News.

Dacă nu ai prea mult timp la dispoziție pentru a găti, am o sugestie pentru tine. Batch cooking, un concept la modă în bucătăria vestică s-ar putea să îți fie de folos.

Ideea principală a gătitului este de a dubla sau tripla ingredientele atunci când gătiți o masă. Cele două sau trei mese suplimentare pot fi puse în frigider pentru a fi consumate în timpul săptămânii sau în congelator pentru o dată ulterioară.

Dacă nu doriți să gătiți mese întregi, puteți găti în lot ingredientele care durează cel mai mult, cum ar fi cartofii, orezul brun, quinoa, lintea sau fasolea. Gătitul în vrac vă permite să reîncălziți cu ușurință aceste alimente sau să le folosiți ca ingrediente în rețete în timpul săptămânii.

Recomandări

REZULTATELE EN AU FOST AFIȘATE
STAREA LUI BIDEN, PUSĂ SUB SEMNUL ÎNTREBĂRII
PUTIN A AJUNS ÎN KAZAHSTAN
GERMANII ȘI FRANCEZII SIMT CĂ NU AU DESTUL TIMP LIBER
UNDE MERGI AZI? ÎN CARAIBE
HUNTER BIDEN SE JUDECĂ CU FOX NEWS

Supele, caserolele, tocănițele și curry-urile pot fi preparate cu ușurință în vrac și depozitate în recipiente pentru porții individuale sau în recipiente mai mari pentru întreaga familie, în frigider sau în congelator.

„Acest batch cooking este pentru oamenii care nu au timp să își pregătească o masă, o cină, mai ales corporatiștii, oamenii care sunt foarte ocupați și petrec foarte mult timp la muncă și firmele de catering care doresc să exceleze în acest fel, în a pregăti mese caloric echilibrate pentru fiecare în parte. Este un business care este în continuă creștere, mai ales în vest. Sigur, și noi vom ajunge la acel nivel de rulaj”, a explicat Tudor Aposteanu, chef bucătar, la Aleph News.

Citește și