• Milano Fashion Week e spectaculos și anul acesta, cu stiluri și colecții captivante.
  • La MaxMara, colecția „Science and Magic” este inspirată de la filosoful Hypatia.
  • Puglisi a omagiat maestrul italian al extravaganței, cu rochii transparente și pene colorate.
  • Prada și Simons prezintă un show unic pentru SS2025, cu un labirint albastru și look-uri nice.

Milano demonstrează din nou că e un lider în modă. La Milano Fashion Week, Miuccia Prada și Raf Simons au impresionat cu o colecție creativă la Prada, inspirată de forme geometrice neobișnuite. De asemenea, MaxMara a adus un omagiu filozofului Hypatia cu modele care combină geometria matematică cu stilul elegant.

Milano Fashion Week e spectaculos și anul acesta. Prezintă colecții inovatoare și stiluri fascinante care au captivat publicul. E o explozie de glamour. Nu ai cum să nu-ți întorci capul!

Începem cu MaxMara. Evenimentul a început cu siluete elegante și multe supermodele. Colecția, numită „Science and Magic,” a inclus forme geometrice, fuste tricotate și haine moderne inspirate de filosoful, astronomul și matematicianul din secolul al IV-lea, Hypatia. Renumitul Bruno Bazaar a fost acolo și a văzut totul din prima linie.

Recomandări

ALERTĂ ÎN NORVEGIA
IOHANNIS VREA ÎN SENAT
ISRAELUL DEPĂȘEȘTE LINIA ROȘIE
BANII VIN, BANII PLEACĂ!
CUM TE INFLUENȚEAZĂ POLITICA
UE AJUTĂ DUPĂ INUNDAȚII

Maestrul italian al extravaganței a decedat la începutul acestui an. Așa că astăzi, la Milano, Fausto Puglisi, directorul de creație al Cavalli, i-a adus un omagiu cu o colecție care a reinterpretat cele mai cunoscute semnături ale sale, cum ar fi rochiile transparente și penele colorate. Naomi Campbell a strălucit și ea pe podium. Și nu e pentru prima dată invitată la Milano Fashion Week.

Miuccia Prada și Raf Simons au impresionat astăzi la show-ul Prada pentru primăvara 2025. Designerii au creat un labirint albastru pe pistă, prezentând o serie de look-uri unice. Au inclus fuste de creion suspendate, curele decorative pe pantaloni de lână, rochii negre peste salopete pastelate și pălării ciudate de stil atomic.

Citește și