• Celine Dion suferă de sindromul Stiff-Person, o afecțiune neurologică rară.
  • În decembrie 2022, ea a postat un video pe Instagram pentru a spune că a fost diagnosticată recent cu Sindromul Stiff-Person.
  • Courage World Tour” a început în 2019, iar Dion a încheiat 52 de spectacole înainte ca pandemia COVID-19 să pună în așteptare restul.

Celine Dion a anunțat că își va anula restul turneului său Courage World Tour din cauza îngrijorărilor legate de sănătatea sa, scrie ITV News.

Cântăreața canadiană și-a amânat anterior spectacolele planificate după ce a împărtășit public faptul că a fost diagnosticată cu o afecțiune cunoscută sub numele de Sindromul Persoanei Rigide.

Celine a folosit Instagram pentru a-și anunța fanii cu o dezamăgire imensă” că nu va mai putea concerta în cadrul turneului său mondial. Ea a spus: Nu am mai văzut-o până acum. Îmi pare atât de rău că vă dezamăgesc pe toți încă o dată și chiar dacă mi se rupe inima, cel mai bine este să anulăm totul până când voi fi cu adevărat pregătită să mă întorc pe scenă. Nu renunț și abia aștept să vă revăd!”.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Cântăreața a postat, de asemenea, lista completă a datelor din turneu care au fost anulate, precizând că toți cei care au cumpărat bilete vor primi o rambursare. Aceasta vine după ce a reușit să încheie mai mult de 50 de date din turneul său Courage World Tour în America de Nord înainte de pandemia de COVID.

Courage World Tour” a început în 2019, iar Dion a susținut 52 de spectacole înainte ca pandemia COVID-19 să le pună în așteptare pe restul. Ulterior, ea a anulat secțiunea nord-americană a turneului din cauza unor probleme de sănătate. Courage World Tour” ar fi trebuit să fie primul turneu global de concerte al câștigătoarei premiului Grammy într-un deceniu și primul fără soțul-manager Rene Angelil, care a murit de cancer în 2016.

Citește și