• Controversatul film biografic despre Donald Trump The Apprentice este pregătit pentru o lansare pre-electorală în SUA.
  • drama din anii 80 a fost achiziționată de Briarcliff Entertainment.
  • Filmul îl are în rolul principal pe Sebastian Stan.

Controversatul film biografic despre Donald Trump „The Apprentice” este pregătit pentru o lansare pre-electorală în SUA, scrie The Guardian.

Potrivit Hollywood Reporter, filmul care a avut premiera la festivalul de film de la Cannes va fi lansat în cinematografe în SUA pe 11 octombrie, cu mai puțin de o lună înainte de alegeri.

În iunie, a fost dezvăluit că drama din anii 80 a fost achiziționată de Briarcliff Entertainment, o companie relativ mică ale cărei filme anterioare includ thrillerele Liam Neeson Memory și The Marksman, precum și continuarea lui Michael Moore din 2018 Fahrenheit 11/9. Distribuitorul plănuiește acum un festival scurt înainte de lansare, împreună cu o campanie de premii.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Filmul îl are în rolul principal pe Sebastian Stan în rolul lui Trump, în timp ce el este îndrumat de Roy Cohn, interpretat de Jeremy Strong din succesiunea, în New York-ul anilor 1980. Vine de la regizorul danez iranian Ali Abbasi, al cărui thriller violent cu criminal în serie Holy Spider a dus la o reacție în țara sa natală cu amenințări cu moartea care vizează actorul principal Zar Amir Ebrahimi.

„Avem un eveniment promoțional numit alegerile din SUA, despre care sperăm că va ajuta filmul nostru”, a glumit Abbasi în mai. „Dacă am dreptate, a doua dezbatere va avea loc în octombrie. Deci asta ar fi o dată de lansare bună pentru noi.”

A primit recenzii mixte la premiera din luna mai, Peter Bradshaw criticând-o ca fiind „obtuz și irelevant”, dar Owen Gleiberman de la Variety lăudând -o ca fiind „ascuțită și usturătoare”.

Citește și