• Artistul pare să fi folosit vopsea spray translucidă pe geamurile de sticlă pentru a crea desenul, transformând cutia în ceea ce pare a fi un acvariu uriaș.
  • Lucrarea diferă de imaginile anterioare cu siluete întunecate ale lui Banksy, reprezentând o capră, elefanți, maimuțe, un lup, pelicani și o pisică.
  • După ce a apărut, doi ofițeri de poliție din City of London au apărut pentru a examina piesa.

Banksy a confirmat că se află în spatele unei noi opere de artă cu pești înot care a apărut pe o santinelă a poliției din City of London. Aceasta este cea de-a șaptea lucrare cu tematică animală pe care artistul stradal evaziv a revendicat-o în această săptămână, postând o fotografie a operelor de artă pe Instagram la ora 13:00, scrie Belfast Telegraph.

Artistul pare să fi folosit vopsea spray translucidă pe geamurile de sticlă pentru a crea desenul, transformând cutia în ceea ce pare a fi un acvariu uriaș.

View this post on Instagram

A post shared by Banksy (@banksy)

Recomandări

BANII VIN, BANII PLEACĂ!
ITALIA SUB APĂ
LIBER LA DRONE
CHER DESCHIDE SHOW-UL
CE FILM VEZI
SOMN DE VOIE

Lucrarea diferă de imaginile anterioare cu siluete întunecate ale lui Banksy, reprezentând o capră, elefanți, maimuțe, un lup, pelicani și o pisică, care au apărut în diverse locuri din Londra începând de luni.

Organismul de conducere al orașului Londra a declarat că lucrează la opțiunile de conservare” a noii opere de artă, după ce artistul a confirmat că este a sa prin postarea unei imagini necapitonate pe Instagram, care vede un ofițer de poliție care face o fotografie a piesei.

Un purtător de cuvânt al City of London Corporation a declarat pentru agenția de presă PA: Suntem conștienți de lucrările la cabina poliției City of London de pe Ludgate Hill. În prezent, analizăm opțiunile de conservare a operei de artă.” Un bărbat cu o vestă cu vizibilitate ridicată City of London a fost văzut făcând fotografii cu opera de artă duminică după-amiază.

După ce a apărut, doi ofițeri de poliție din City of London au apărut pentru a examina piesa, iar forța a declarat că este în legătură cu City of London Corporation cu privire la ceea ce urmează să se facă cu opera de artă.

Citește și