• JK Rowling lucrează acum sub pseudonimul Robert Galbraith la seria de romane ”Strike”.
  • Sunt 3 cărți la care ar putea să înceapă lucrul după terminarea ”Strike”, a spus Rowling.
  • Acțiunea primei cărți de după ”Strike” va fi în viitor, dar nu în spațiu, a confirmat Rowling.

Autoarea seriei Harry Potter începe un nou roman.

Rowling lucrează la încheierea unei alte serii, dar imediat ce termină, se va apuca de noua carte pentru că este, așa cum a spus chiar ea, workaholică.

La ce lucrează în acest moment JK Rowling?

În acest moment J.K. Rowling lucrează sub pseudominimul de Robert Garbraith și este la al optulea volum al unei serii de romane cu titlu Strike.

Recomandări

IDF BOMBARDEAZĂ
HARRY POTTER E INTERZIS
ZILELE BUCUREȘTIULUI
CE FACI ÎN WEEKEND?
SE SCHIMBĂ LEGEA
TÎLVĂR SCHIMBĂ STRATEGIA

Este vorba despre un fost veteran de război care acum lucrează ca și detectiv particular. Ea se numește Cormoran Strike și este o serie destul de populară. 

Deja BBC și HBO au și început filmările pentru o serie de filme pe bază acestui roman, dar așa cum a spus J.K. Rowling, imediat ce termină și al optulea și ultimul volum din acest roman Strike, se va apuca simultan sau s-a și apucat deja de trei alte romane pentru că este o workaholică deranjată. Chiar așa s-a apostrofat ea singura.

Care va fi subiectul noii cărți și când va apărea?

Este un roman care se va juca undeva în viitor, dar nu în spațiu ci aici pe pământ. 

Mai multe însă nu a dezvăluit J.K. Rowling despre acest nou roman, dar se pare că o preocupă foarte mult din moment ce ea a vorbit deja despre acest roman. 

Este extrem de greu de spus când va apărea pentru că de-abia a început lucrul la această nouă carte și așa cum știm deja din romanele din seria Harry Potter, ei nu îi place să îi fie impuse deadline-uri. Deci va fi gata când va fi gata și probabil ne vom bucura.

Citește și