• Reacțiile la anunțul decesului vin din toată lumea, din lumea cinematografiei sau politicii.
  • Romy Schneider și Mireille Darc au fost marile iubiri ale vieții actorului francez.
  • Antony, Anoushka, Alain-Fabien semnează anunțul decesului citandu-l în familie pe Ludo, câinele lui Delon.

Moartea lui Alain Delon, legenda cinematografiei franceze are un ecou planetar, tocmai pentru că filmele sale au avut un succes mondial. Din Japonia până în Statele Unite, Delon este probabil unul dintre cei mai cunoscuți actori ai cinematografiei mondiale. Actori, scriitori, regizori și oameni politici s-au grăbit să reacționeze după decesul „Samuraiului”, așa cum era supranumit de francezi.

Care sunt primele reactii?

Se știa că actorul este bolnav și era o veste așteptată, dar dispariția lui rămâne, totuși, un șoc pentru că o dată cu el dispare o lume. Emmanuel Macron scria „A făcut lumea să viseze”, „Melancolic, popular, secret, a fost mai mult decât o vedetă: un monument francez ” . Va avea, probabil, un omagiu național, dacă familia vă fi de acord.

„Trebuie să spunem din nou în ce măsură a fost o emblemă a Franței”, dar și „o personalitate extraordinara ”, a declarat Thierry Frémaux, delegat general al Festivalului de Film de la Cannes. Alain Delon a primit un premiu „Palme d’Or” pentru carieră, care i-a fost înmânată de fiica lui, Anoushka. Un moment extrem de emoționant

Recomandări

ATAC ASUPRA HEZBOLLAH
BACK TO OFFICE
ELEVII-S GATA, ȘCOALA BA
PLANUL LUI ZELENSKI
NEW LOOK, NEW YOU
LASĂ MAȘINA ACASĂ!

Care au fost femeile din viață lui ?

Prima lui mare pasiune a fost Romy Schnaider. Actriță germana care era deja foarte cunoscuta după rolul din Sissy iar Alain Delon abia la început de cariera. A fost o relație pasionala și Romy nu și-a revenit niciodată după despărțirea lor. Dar în viață lui intrase Natalie, singura cu care s-a căsătorit. O relație care s-a încheiat și ea după 4 ani pentru că Delon întâlnește probabil marea iubire a vieții lui : Mireille Darc. Și chiar daca nici relația lor nu a fost eterna, într-un fel au rămas împreună până la capăt. În sfârșit, probabil relația cea mai lunga și cea mă liniștită a avut-o cu mama celor doi cei mai tineri copii ai săi – modelul Rosalie van Bremen.

Pentru că vorbeai despre copii, cine sunt aceștia ?

Fiul cel mare, Anthony, l-a avut cu Nathaly. Îi seamănă extraordinar de mult și este și el actor. A fost foarte apropiat de tatăl său însă copilul preferat al lui Alain Delon a fost Anoushka, într-un fel. Cel mai tânăr, Alain Fabian, a fost un de rebel înainte să se așeze puțin. Iar în anunțul decesului, alaturi de cei 3 copii apare și Ludo, câinele lui, de care a fost atașat ca de un membru al familiei.

Citește și