• Expoziția cuprinde patru dintre faimoasele sculpturi robot sexy”.
  • O expoziție intitulată Modern Sex: 100 de ani de design și decență” va examina modul în care promovarea și percepția produselor de sănătate sexuală s-au schimbat din anii 1920.
  • O instalație permanentă Super Funland: Călătorie în carnavalul erotic”, a fost între timp concepută cu ajutorul unor artiști și designeri.

Combinând profunzimea și ludicul, Muzeul Sexului a devenit una dintre cele mai bine cotate atracții din New York pe TripAdvisor de la deschiderea sa în Manhattan în 2002. Acum, muzeul vine în Miami, Florida, unde un nou avanpost va găzdui totul, de la roboți sexy” la o expoziție despre istoria produselor de sănătate sexuală.

Programată să se deschidă în această primăvară, instituția va ocupa un vast depozit transformat de 32.000 de metri pătrați în cartierul Allapattah din Miami, care găzduiește un număr tot mai mare de spații de artă și design. Directorul executiv și fondatorul muzeului, Daniel Gluck, a declarat într-o declarație că programul său inaugural întruchipează ambițiile noastre de a fi un forum care provoacă la reflecție în jurul sexului și sexualității”.

Amplasat în trei spații mari de galerii, expozițiile de deschidere includ o prezentare personală a lui Hajime Sorayama, care a colaborat anterior cu Dior Men și cu cântărețul The Weeknd, câștigător al unui premiu Grammy. Expoziția cuprinde patru dintre faimoasele sculpturi robot sexy” ale artistului japonez, fiecare dintre ele având o înălțime de peste 2,5 metri, precum și 20 dintre picturile sale erotice retro-futuriste.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

În altă parte, o expoziție intitulată Modern Sex: 100 de ani de design și decență” va examina modul în care promovarea și percepția produselor de sănătate sexuală s-au schimbat din anii 1920. O instalație permanentă Super Funland: Călătorie în carnavalul erotic”, a fost între timp concepută cu ajutorul unor artiști și designeri, printre care se numără și starul TV al travestiților RuPaul Charles. Printre cele 20 de distracții” ale instalației se numără un bazin cu sirene de 40 de metri lățime, potrivit unui comunicat de presă care anunță lansarea.

Muzeul a fost proiectat de Snøhetta, firma norvegiană de arhitectură care se află în spatele Pavilionului Muzeului Memorial Național din 11 septembrie din New York și a extinderii în curs de desfășurare a sălii de spectacole a Orchestrei Simfonice din St. Louis. Depozitul recondiționat, care este mai mare decât muzeul original din New York, va conține, de asemenea, spații comerciale și un bar.