• „L-a văzut și este super supărat. Abia dacă vorbește cu mine și doarme. Îmi vine să-mi desprind imediat pielea
  • Oamenii au luat apărarea unei femei după ce aceasta s-a întrebat dacă a greșit să-și facă un tatuaj despre care știa că soțul ei nu ar fi fost încântat.
  • Într-o postare recentă împărtășită pe un site de socializare, femeia scrie „AITA pentru că mi-am făcut un tatuaj despre care știam că nu-i va plăcea soțului meu?”.

Într-o postare recentă împărtășită pe un site de socializare, femeia scrie „Am ajuns eu să fiu ticălosul?” „AITA pentru că mi-am făcut un tatuaj despre care știam că nu-i va plăcea soțului meu?”. Tot acolo, ea a descris cum și-a făcut primul tatuaj cu o floare în urmă cu ani de zile, la scurt timp după ce și-a cunoscut actualul soț. Ea a precizat că, din moment ce începuseră recent să se întâlnească, „nu a acordat cu adevărat atenție sentimentelor sau semnelor lui” în legătură cu tatuajul.

Femeia și-a amintit că tocmai a făcut rost de banii de care avea nevoie pentru a-și face tatuajul și a ales un „cocoș foarte colorat” pentru acesta. După ce a remarcat cât de mult îi plăcea, ea a împărtășit reacția nefericită a soțului ei față de tatuaj. „L-a văzut și este super supărat”, a scris ea. „Abia dacă vorbește cu mine și doarme. Vreau să-l șterg imediat”, scrie The Independent.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

La 6 aprilie, postarea de pe Reddit avea peste 1.700 de voturi, cititorii din comentarii apărând tatuajul femeii și criticându-l pe soțul ei pentru că nu a fost de acord cu el.

„Am decis că vreau un tatuaj albastru deschis pe încheietura interioară a mâinii, pentru a mă reprezenta pe mine și pe copilul meu A”, a scris ea. „Și el a fost supărat, dar nu a spus de ce. Așa că mi l-am făcut. Trei ani mai târziu, am vrut încă unul mic pentru o Vineri 13 Special, și atunci mi-a spus în sfârșit că nu-i plac tatuajele. Nu a dat motive, dar a spus că nu-i plac.”

Ea a subliniat modul în care părerea lui a influențat gândurile ei despre tatuaj, adăugând: „Am fost foarte supărată: „Acum îl urăsc și vreau să îl șterg pentru că urăsc faptul că este supărat pe mine. Dar a apreciat desenul, doar că este mai mare decât se aștepta”.