• Arabia Saudită plănuiește să construiască cea mai lungă piscină din lume
  • Piscina va avea o lungime de 1.500 de metri și va fi suspendată la 220 de metri înălțime
  • Planurile depășesc piscina de 393 de metrii din Dubai, suspendată între doi zgârie-nori

Îți poți imagina ceva mai relaxant și mai atrăgător decât o piscină infinită care se întinde pe o lungime aproape nesfârșită de 1.500 de metrii? Ei bine, piscina infinită va fi construită la Dubai. Aceasta va fi o capodoperă arhitecturală suspendată la înălțimi impresionante de 220 de metrii deasupra mării.

Închipuie-ți doar plăcerea de a te relaxa într-un loc atât de extraordinar! Prin pereții de sticlă, vei fi încântat de panorama uimitoare, oferindu-ți senzația că te afli în mijlocul naturii chiar și atunci când te afli într-un spațiu construit de om.

Piscina va avea un peisaj de 360 de grade

„De acolo vei avea o experiență panoramică de 360 de grade a peisajului neatins. Este o senzație unică, pe care nu o poți experimenta în altă parte în lume.” susține Mark Foster, architect.

Recomandări

MAI DUCE BIDEN UN MANDAT?
PUTINSE LAUDĂ CU RACHETELE BALISTICE
CUM VĂD MAGHIARII ROMÂNIA ȘI ROMÂNII?
LAUGHTER YOGA TE AJUTĂ FIZIC ȘI MENTAL
UNDE MERGI AZI? TOSCANA, DIN ROMÂNIA
IEI OZEMPIC SAU WEGOVY? POȚI ORBI

În plus, o astfel de experiență este cu siguranță memorabilă și stimulează conștientizarea necesității de protejare a spațiului natural. Este o oportunitate de a te conecta cu mediul înconjurător și de a înțelege mai bine interacțiunea cu natura.

„Când oamenii observă frumusețea a ceea ce este amenințat de comportamentele noastre în viața contemporană, înțeleg că este un moment oportun să ne reamintim să interacționăm într-un mod mai armonios și mai respectuos cu natura.” mai spune Mark Foster.

Citește și