• Dacă banii sunt dați „de la monarh la monarh”, Charles poate evita să plătească impozite pe ei.
  • Andrew, căzut în dizgrație, nu are niciun rol oficial în viața regală.
  • „Este în disperare. Este un membru al familiei, pentru numele lui Dumnezeu”, a declarat un prieten pentru The Sun.

Prințul Andrew este supărat pentru că nu a primit niciun ban din uriașa avere a mamei sale, potrivit unor informații. Se crede că regina Elisabeta ar fi lăsat o avere în valoare de peste 782 de milioane de dolari, toată suma revenind fiului ei, regele Charles, din motive fiscale, potrivit The UK Sun.

Dacă banii sunt dați „de la monarh la monarh”, Charles poate evita să plătească impozite pe ei, dar mutarea înseamnă, de asemenea, că frații săi – prințul Edward, 59 de ani, Andrew, 63 de ani; prințesa Anne, 72 de ani, să primească bani și – nu au primit nimic din bani.

Dar, spre deosebire de prințesa Anne și de prințul Edward, care sunt încă membri ai familiei regale care lucrează, Andrew, căzut în dizgrație, nu are niciun rol oficial în viața regală și nu are niciun venit după ce regina l-a deposedat de titlurile militare și regale în urma implicării sale în scandalul Jeffrey Epstein.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

„Este în disperare. Este un membru al familiei, pentru numele lui Dumnezeu”, a declarat un prieten pentru The Sun. „Ce ar trebui să facă? Să se ducă cu căciula în mână la fratele său mai mare pentru a-și păstra un acoperiș deasupra capului?”.

Vestea despre „nedumerirea” lui Andrew de a fi tăiat de la banii mamei sale vine la doar o zi după ce s-a aflat că Charles, 74 de ani, a refuzat să semneze factura de 38.000 de dolari a lui Andrew pentru un guru indian care locuiește la el, a relatat The Sun.