Prințul William a fost clientul unui restaurant LGBTQ-friendly în Polonia. Cum a marcat personalul vizita

Prințul William a fost un client ocazional la un restaurant LGBTQ-friendly în timpul vizitei sale în Polonia, susține People.

Prințul de Wales, în vârstă de 40 de ani, a fost văzut miercuri seară la Butero Bistro din Varșovia. Restaurantul se autoproclamă „spațiul tău queer cu mâncare confortabilă”, iar Daily Mail raportează că prințul a comandat „kanapka w chalce” – un sandviș de nouă dolari umplut cu carne de porc, servit cu cartofi prăjiți și maioneză cu usturoi.

Echipa regală a făcut rezervarea pentru cină în apropierea locului unde lucrau, iar Prințul William a cerut să se alăture, ceea ce a rezultat într-o „noapte grozavă” în timpul turului său de două zile în Polonia.

Într-un clip distribuit pe Instagram, un membru al echipei Butero Bistro a fost văzut înregistrând un video cu Prințul William pe un scaun de lemn la o masă lungă.

„Și noi suntem surprinși, dar unde altcineva s-ar simți drăguț și în siguranță decât în spațiul nostru ciudat și iubitor? 🌈”, scria în descriere. „Am făcut ceea ce facem cel mai bine – ne-am hrănit, iar restul este istorie.”

Căsătoriile între persoane de același sex și uniunile civile nu sunt recunoscute în Polonia, despre care ILGA-Europe spune că este cea mai proastă țară din Uniunea Europeană pentru comunitatea LGBTQ. Prințul William a susținut anterior comunitatea queer denunțând agresiunea homofobă pe coperta revistei Attitude și vizitând organizații dedicate atenuării lipsei de adăpost pentru tinerii LGBTQ.

Oprirea la restaurant a avut loc în prima zi a călătoriei Prințului William în Polonia. Echipa regală a călătorit în țară pentru a mulțumi oamenilor pentru „umanitatea și ospitalitatea” lor în timpul războiului din Ucraina.

Citește și:

Exit mobile version