• Surse regale au spus că plângerea regelui a fost transmisă „cu blândețe și politicos”.
  • Trupelor li s-a cerut să-și îndeplinească sarcinile la un „volum puțin mai mic”.
  • Charles a ales să păstreze tradiția de a avea un flautar regal după ce mama sa, Regina Elisabeta a II-a, a murit în septembrie.

Regele Charles le-a cerut soldaților de la Clarence House să tacă, după ce apelurile sale telefonice de dimineață au fost întrerupte de voci ridicate și comenzi puternice folosite în timpul exercițiilor de dimineață.

Potrivit Daily Mail, surse regale au spus că plângerea regelui a fost transmisă „cu blândețe și politicos”. Publicația relatează că un e-mail a fost trimis în cadrul Diviziei de Gospodărie a Armatei în care le-a spus că Regele a remarcat cât de tare erau santinelele la Palatul St James dimineața.

Trupelor li s-a cerut să-și îndeplinească sarcinile la un „volum puțin mai mic”, potrivit raportului. The Independent a contactat reprezentanții regelui pentru comentarii.

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE-A SALVAT VACCINUL?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT

Se pare că Charles își începe sarcinile zilnice dimineața, preluând apeluri telefonice și video din biroul său din Clarence House.

Un flautar cântă sub fereastra lui la ora 9 dimineața în fiecare zi, o tradiție de trezire care datează de la regina Victoria. Charles a ales să păstreze tradiția de a avea un flautar regal după ce mama sa, Regina Elisabeta a II-a, a murit în septembrie.

Vestea vine în momentul în care cei trei copii ai Prințului și Prințesei de Wales sunt așteptați să ia parte la procesiunea de la Westminster Abbey la Palatul Buckingham, la încoronarea Regelui Carol și a Reginei Consort Camilla, pe 6 mai.

Prințul George, Charlotte și Louis sunt așteptați să se alăture părinților lor într-o trăsură în spatele lui Charles și Camilla, care vor călători cu autocarul Golden State la întoarcerea la palat. George va avea nouă ani, iar Louis va avea cinci ani, în timp ce Charlotte va împlini opt ani cu doar patru zile înainte de eveniment.

Citește și

  1. „Aceasta este problema lui”: Un fost șef de cabinet susține că Melania rămâne „departe” de Donald Trump
  2. Inteligența artificială poate fi rasistă, sexistă și înfiorătoare. Ce ar trebui să facem în privința asta?
  3. Parcul unic în lume, care se află la câteva minute de ocean. Ce experiențe legendare poți trăi acolo