• Douăzeci și cinci de lucrări prestigioase ale lui Van Gogh, Césanne și Renoir pot fi văzute începând de ieri în saloanele din Paris.
  • Vizavi de muzeul Orsay din Paris, galeria de lucrări a Samsung Art Store care face din digital o axă de dezvoltare, continuă să se extindă
  • Mademoiselle Gachet în grădina ei din Auvers-sur-Oise de Van Gogh a fost scanat în 7.063 x 5.651 pixeli, mult mai mult decât 4K (3.840 x 2.160 pixeli)

Vincent Van Gogh, Claude Monet, Paul Cézanne, Édouard Manet… Impresioniştii, ale căror lucrări prestigioase atârnă pe pereţii Muzeului d’Orsay din Paris, oferă o nouă expoziţie, în camerele noastre de zi! Samsung tocmai a anunțat că semnează un parteneriat cu prestigioasa instituție națională pentru a oferi pe televizoarele sale The Frame, tablouri precum Macii, Muntele Sainte-Victoire sau faimosul Bal de la Moulin de la Galette .

În urma cu 7 ani, Samsung anunță un nou ecran, The Frame, cu un dispozitiv ultra-subțire (4,5 cm), cu un design de Yves Béhard, capabil să afișeze în standby diferite lucrări: tablouri, fotografii. Pentru un abonament de 4,99 euro/lună, utilizatorul The Frame poate alege ce își dorește din Samsung Art Store oferit online. Aproximativ o sută de lucrări sunt liber accesibile. Pentru ochi, efectul este izbitor, picturile și fotografiile părând foarte reale. Mai ales că televizorul 4K este echipat cu conectori invizibili (un cablu de alimentare translucid foarte subțire), și chiar poate atârna de perete ca un tablou!

Șapte ani mai târziu, filosofia lui The Frame nu s-a schimbat. Televizorul a evoluat (este oferit de la 43 la 88 de inch, și costa de la 899 de euro la 3.999 de euro.

Recomandări

IDF ATACĂ LIBANUL
ISRAELUL EVACUEAZĂ OAMENII
JOHNSON, DESPRE BOALA REGINEI
CINE CONDUCE BNR
CÂND VOTEZI
CE E MUZICA PENTRU TINE?

Galeria Art Store s-a extins și Samsung aduce douăzeci și cinci de lucrări de la Musée d’Orsay! „După expoziția O seară cu impresioniștii, Paris 1874 care a înregistrat 80.000 de vizitatori, și turul de realitate virtuală propus cu această ocazie, parteneriatul face din digital o axă majoră de dezvoltare

Cât de reală este această experiență?

Van Gogh de exemplu a fost scanat în 7.063 x 5.651 pixeli. Televizoarele Frame desfășurate în muzeu în cursul serii de anunțare a acestui acord major aproape s-au confundat cu lucrăre originale.

Noul ecran mat al Frame (certificat Pantone pentru redarea culorii), care își adaptează iluminarea la luminozitatea ambientală, contribuie la iluzie. Suntem departe de simplă „ramă foto”, chiar dacă formatul televizorului face necesară o ușoară decupare a anumitor lucrări.

O lucrare precum Mademoiselle Gachet în grădina ei din Auvers-sur-Oise , de Van Gogh a fost scanata în 7.063 x 5.651 pixeli. Este mult mai mult decât un 4K (3.840 x 2.160 pixeli)! Nivelul de detaliu aici este excepțional.

Citește și