• Timișoara va găzdui a doua ediție a festivalului „Celebrarea Orașului” cu peste 150 de evenimente.
  • După succesul de anul trecut, organizatorii speră la o participare mare.
  • Activitățile vor avea loc în diverse locații din oraș.

Timișoara se pregătește să găzduiască cea de-a doua ediție a evenimentului „Celebrarea Orașului”, un festival care promite să transforme întregul oraș într-o scenă vibrantă și plină de viață. După succesul de anul trecut, când 80.000 de spectatori au participat la eveniment, organizatorii își propun să continue tradiția cu un program și mai diversificat, care să atragă oameni de toate vârstele.

„Știi de ce merită să fii în acest weekend la Timișoara? Pentru că orașul va fi sărbătorit cu peste 150 de concerte, proiecții de film, povești, ateliere și expoziții, în cadrul celei de-a doua ediții a evenimentului ‘Celebrarea Orașului’, care aspiră să devină o tradiție”, au anunțat reprezentanții USR pe Facebook.

Evenimentele sunt destinate tuturor vârstelor și se vor desfășura în diverse locații din oraș.

Recomandări

ISRAELUL ATACĂ HEZBOLLAH
TRUMP: KAMALA HARRIS M-A SUNAT
ATAC ASUPRA HEZBOLLAH
BILLIE VOTEAZĂ CU KAMALA
S-A ALES FUMUL
ELEVII-S GATA, ȘCOALA BA

„Vom avea activități pentru copii, tineri, părinți, familii și seniori. Evenimentele vor avea loc în Parcul Civic, pe bulevardul I.C. Brătianu, în noul parc de pe malul Begăi, în Piața Traian, la Uszoda și în alte zeci de locații de-a lungul Begăi. Va fi multă muzică, ateliere, teatru, sport, tururi ghidate, expoziții și proiecții de film”, a declarat primarul Dominic Fritz.

Citește și