• Un copil din Germania a devenit popular în lumea artei la doi ani.
  • Copilul și-a vândut arta la un târg din Munchen cu peste 6.000 de euro.
  • Următoarea lui destinație este la o galerie de artă din New York.
  • Banii pe care îi primește baiatul pe tablouri îi pune într-un cont.

Cine spunea că arta modernă e mâzgăleală de copil? Se opune puștiului german care la doi ani vinde tablouri pe mii de euro. Copilul a dat tablourile ca pâinea caldă la un târg de artă din Munchen – unul a costat 6.000 de euro. Iubitorii de artă consideră că tablourile lui sunt abstracte și diferite, de aceea sunt așa apreciate. După succesul pe care l-a avut la nemți, puștiul merge sa îi cucerească si pe americanii din New York.

Copilul și-a descoperit talentul într-o vacanță cu părinții – când s-au întors acasă, i-au amenajat un studio unde să picteze. A devenit popular după ce mama lui i-a postat operele pe rețelele de socializare. Toți banii strânși din vânzări, i-au pus într-un cont bancar pe care baiatul va putea să-l folosească după 18 ani.

„Picturile sunt abstracte și ceea ce este neobișnuit este modul în care integrează în ele figuri distinctive, lucru pe care oamenii îl sesizează și ni-l spun, de aceea sunt atât de populare”, a declarat mama copilului pentru The Times of London.

Recomandări

LASCONI CANDIDEAZĂ LA PREZIDENȚIALE
LE PEN CONDUCE ÎN SONDAJE
NY TIMES, CONTRA LUI BIDEN
ELECTRIC CASTLE TE PROVOACĂ
PROTESTE DE AMPLOARE ÎN GERMANIA
ATENȚIE DACĂ MERGI ÎN GRECIA!

Lucrările copilului au fost expuse la cel mai mare târg de artă din München, ART MUC, care a avut loc în luna aprilie, și au fost vândute unor cumpărători din întreaga lume.

New York ar putea fi următoarea oprire a lui mini-Monet – o galerie din New York este în discuții să expună câteva dintre piesele sale.

Dacă nemții îl au pe micul Picasso, noi îl avem pe micul DJ. Cel mai tânăr artist de la festivalul Electric Castle are doar 6 ani – Luca îl cheama și nu e prima dată cand urcă pe scenă, a mixat și pe Arena Națională.

Citește și