• Un muzeu din Marsilia îți oferă ocazia să fii parte din artă.
  • Muzeul din Marsilia organizează o noapte nud o dată pe lună.
  • Organizatorii le recomandă oamenilor să își ia doar pantofii la muzeu.
  • Expoziția „Paradisurile Naturiste” conține 600 de forme de artă.
  • Evenimentul e organizat în parteneriat cu Federația Naturistă Franceză.

La noaptea muzeelor – numai cu acordul părinților! Vizitatorii devin ei exponate nud. Un muzeu din Marsilia aduce arta nud într-o formă inedită – nu doar pe pereți, ci și în rândul vizitatorilor care pot veni la fel ca în tablouri. Totuși, organizatorii îți recomandă să nu îți lași pantofii acasă! Seara porților deschise se ține o dată pe lună – muzeul le oferă participanților ocazia să fie una cu arta și să-și exploreze relația cu naturalismul. Expoziția „Paradisurile Naturiste” conține 600 de poze, sculpturi, picturi și alte forme de artă din colecțiile franceze sau elvețiene.

Evenimentul e organizat în parteneriat cu Federația Naturistă Franceză. Franța e liderul în turismul naturist – oamenii practică des yoga sau meditație fără haine.

Eric Ştefanut, de la organizaţia naturistă FFN din Franţa, a spus că nu există nicio obiecţie faţă de picioarele goale, dar insistarea asupra încălţămintei este o măsură de precauţie împotriva parchetului muzeului. „Este pentru a evita așchiile”, a spus el.

Recomandări

E VINOVAT
A.I. VA PREZICE PANDEMIILE
VINE VREMEA RECE
ELEVII ÎNVAȚĂ CU A.I.
OLD BUT GOLD
ÎNCEPE WOMEN RALLY

Vizitele nudurilor la expoziția Paradisurile Naturiste sunt organizate în parteneriat cu Federația Naturistă Franceză o seară pe lună, când muzeul este în mod normal închis. Expoziția cuprinde 600 de fotografii, filme, reviste, picturi, sculpturi și alte lucrări de artă din comunitățile naturiste, precum și colecții publice și private din Franța și Elveția.

Citește și