• Clujul devine capitala distracției și în 2025. UNTOLD revine în 2025 cu o ediție aniversară.
  • Ediția aniversară va avea loc în perioada 7-10 august, în Parcull Central din Cluj Napoca.
  • Poți cumpăra abonamente pentru Acces General, începând de azi, la prețul de 139€.

UNTOLD, festivalul care ocupă locul 3 în topul celor mai mari evenimente muzicale din lume, se pregătește să scrie istorie în 2025. Ți-am stârnit curiozitatea? Organizatorii își invită fanii să celebreze cea mai spectaculoasă ediție de până acum, împlinind 10 ani de experiențe unice, libertate, respect și diversitate.

Anul următor, UNTOLD va avea loc în perioada 17-19 august și va fi o ediție aniversară, la 10 ani de când festivalul a luat naștere în inima Clujului. Cum ne-am obișnuit, în fiecare an organizatorii pregătesc ediții încântătoare. Atmosfera va fi și mai electrizantă în 2025, iar organizatorii promit momente de neuitat. Pe lângă cei mai mari artiști și DJ-i, programul include și artiști live în 2025, ceea ce este o premieră pentru România, pe care fanii și-o doresc pe scena principală.

De-a lungul celor nouă ediții, UNTOLD a adus în premieră în România mari nume din industrie, precum The Chainsmokers, Ellie Goulding, Bebe Rexha, Stormzy, Major Lazer și, bineînțeles, Sam Smith. Începând cu cei 240.000 de participanți care au trăit magia primei ediții, festivalul a crescut constant, atingând în 2024 un record de 427.000 de fani. În acest an aniversar, se anunță un eveniment generos, care va transforma Parcul Central într-o lume a diversității muzicale, cu live acts-uri și show-uri spectaculoase de la cei mai cunoscuți artiști din cultura mainstream și underground.

Recomandări

A.I.-UL ÎȚI FURĂ LOCUL DE MUNCĂ
TRUMP CERE PROTECȚIE
ORBAN VS. LEYEN
GERMANIA AJUTĂ UCRAINA
VALOAREA TESLA SCADE
LESS IS BETTER

S-a dat deja startul achiziționării biletelor, iar fanii care doresc să participe la cea de-a zecea ediție își vor putea cumpăra abonamentele de General Access la un preț special de 139 de euro în această perioadă.

Citește și