• Prințesa Kate a anunțat că a terminat tratamentul de chimioterapie, subliniind că ultimele nouă luni au fost extrem de dificile pentru familia sa. 
  • Într-un videoclip emoționant, Kate a împărtășit momente intime cu familia sa, inclusiv cu Prințul William și cei trei copii.
  • Deși Kate își va continua recuperarea, ea intenționează să revină treptat la îndatoririle regale.

Prințesa Kate a împărtășit o actualizare la șase luni după ce a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer după o operație abdominală, conform Sky News.

Prințesa de Wales a declarat că se concentrează pe „a rămâne sănătoasă” după ce a terminat tratamentul de chimioterapie. Ea a făcut anunțul în cel mai personal videoclip de familie de până acum, care o arată petrecând timp privat cu Prințul William și copiii ei.

Clipul incredibil de sincer și intim îi arată pe prințesă, prințul William, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis petrecând timp împreună în Norfolk, cu un mesaj rostit de Kate.

Recomandări

CHILES NU SE LASĂ
„TRUMP E UN BUFON IDIOT”
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
TRUMP: O URĂSC PE TAYLOR SWIFT!
APA TRECE, PROBLEMELE RĂMÂN
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC

În clip, Kate spune: „În timp ce vara se apropie de sfârșit, nu pot să vă spun ce ușurare este să fi terminat în sfârșit tratamentul meu de chimioterapie. Ultimele nouă luni au fost incredibil de grele pentru noi ca familie. Viața, așa cum o știți, se poate schimba într-o clipă și a trebuit să găsim o modalitate de a naviga prin apele furtunoase și pe drumul necunoscut.”

În martie, prințesa a confirmat că au fost găsite celule precanceroase în urma unei operații abdominale și că va trebui să urmeze un curs de chimioterapie preventivă.

„Acum mă concentrez să fac tot ce pot pentru a rămâne fără cancer.”

Videoclipul, care a fost filmat luna trecută, arată familia bucurându-se de timp împreună în pădure și pe plajă, jucând cărți și făcând un picnic. Părinții lui Kate, Carole și Michael Middleton, sunt, de asemenea, filmați jucându-se cu familia.

Poate cel mai izbitor, videoclipul arată și momente incredibil de iubitoare, Kate și William fiind văzuți îmbrățișându-se reciproc, iar William dându-i un sărut pe obraz.

Kate, „cot la cot” cu cei bolnavi de cancer

Prințesa folosește, de asemenea, videoclipul pentru a da o direcție cu privire la planurile sale de a reveni la îndatoririle regale, cu Palatul și Kate subliniind că prioritatea ei acum este „calea spre vindecare” și că procesul de „recuperare completă este lung”.

Cu toate acestea, ni s-a spus că va lucra de acasă și că va mai lua câteva angajamente publice în lunile următoare, atunci când va putea.

Se înțelege că prințesa intenționează să se alăture celorlalți membri ai Familiei Regale la Cenotaf pentru Duminica Comemorării în noiembrie, iar angajamentele sale vor fi programate atunci când se va simți capabilă să le îndeplinească, pe măsură ce revine treptat la îndatoririle publice.

În actualizarea sa video, Kate mulțumește, de asemenea, publicului pentru sprijinul său și îi recunoaște pe cei care trec, de asemenea, prin propriile lor călătorii prin cancer. Prințesa spune: „Bunătatea, empatia și compasiunea tuturor au fost cu adevărat umilitoare. Pentru toți cei care își continuă propria călătorie de cancer – rămân alături de voi, cot la cot, mână în mână. Din întuneric poate ieși lumina, așa că lăsați lumina să strălucească.”

Citește și