• 70% din economia Craiovei vine din industrie
  • Orașul a tras lozul câștigător după ce au venit americanii
  • Ford a adus aproape 90% din creşterea cifrei de afaceri din județ, la un an după deschiderea fabricii. Și asta se întâmpla acum aproape 7 ani

Din 200.000 de persoane apte de muncă aproximativ 90.000 au un job în acest moment. În Craiova salariul mediu este de peste 3.000 de lei. Cele mai mari salarii le au bugetarii, la fel ca în restul țării.

Dacă vrei să îți cumperi un apartament în centrul Craiovei poți plăti și 150.000 de euro. Chiria variază în funcție de suprafață și de locul unde îți închiriezi locuința. De exemplu, un penthouse în centrul orașului se poate închiria cu peste 2.000 de euro pe lună.

Antreprenorii din Craiova vor un primar care să înțeleagă nevoia implicării mediului de afaceri în viața comunității, să înțeleagă că investițiile înseamnă bani mai mulți la buget. Ei îi cer viitorului primar să creeze facilități pentru ca în Craiova să vină cât mai mulți investitori.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Spuneau că ar fi nevoie în primul rând de o reducere a taxelor și impozitelor pentru companii, pentru că în acest moment nivelul pe care acestea îl plătesc este aproape de maximul admis de lege., spre deosebire de persoanele fizice care plătesc taxe și impozite la un nivel minim. De asemenea, își doresc mai multe locuri de parcare. Ei mai vor ca orașul să fie digitalizat și cer o informatizare a serviciilor din primărie.