Acțiunile Tesla au depășit 1000 de dolari după ce un email scris de Musk a ajuns în presă. Ce i-a anunțat CEO-ul pe angajați

Acțiunile Tesla au depășit 1000 de dolari după ce un email scris de Musk a ajuns în presă. Ce i-a anunțat CEO-ul pe angajați Sursa Foto: Profimedia
  • Reuters a distribuit informații despre un email trimis de Elon Musk către angajați, iar acțiunile Tesla au depășit valoarea de 1000 de dolari.
  • Musk le spune angajaților în email că producția în masă pentru modelul Tesla Semi trebuie să înceapă.
  • Elon Musk a confirmat informația distribuită de Reuters ca fiind adevărată printr-un post pe Twitter.
  • Compania producătoare de automobile este acum a doua cea mai valoroasă din lume.

Acțiunile Tesla au depășit valoarea de 1000 de dolari după ce Elon Musk le-a spus angajaților că trebuie să înceapă producția în masă pentru modelul Tesla Semi.

Musk le-a dat această veste angajaților printr-un email, relatează Reuters. Așadar, în cursul zilei de miercuri, echipa lui Elon Musk afla că vor lucra la proiectul Tesla Semi, însă emailul nu a specificat și o perioadă de timp.

Musk a fost întrebat pe Twitter dacă informația distribuită de Reuters este adevărată, iar răspunsul lui a fost „Da”.

În urma acestei scurgeri de informații, acțiunile Tesla s-au ridicat cu 6%, ajungând la 1000 de dolari. Astfel, compania lui Musk a ajuns a doua cea mai valoroasă companie producătoare de automobile din lume.