• Iulia Neagoe are din 2013 o afacere cu parfumuri din ingrediente naturale
  • A investit 100.000 de euro în business până acum
  • Iulia face parfumuri lichide şi parfumuri solide

Afacerea care miroase a bine.

Iulia Neagoe, o antreprenoare din București, are o afacere cu parfumuri artizanale sau solide. A început prin a crea parfumuri pentru prietenii săi, și după ce a studiat ani de zile terapia prin parfum s-a gândit să-şi deschidă propriul business unde este şi singurul angajat.

Face parfumuri macerate sau solide făcute din ingrediente naturale.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Din 2013 și pana acum Iulia a investit peste 100.000 de euro, iar preţul unui parfum pleacă de la 125 de lei, si poate ajunge la 1.200 de lei.

Iulia-Victoria Neagoe, creatoare de parfumuri:Acesta este un parfum solid. E destul de preţios după cum arată şi ambalajul. Baza este o combinaţie de ceruri. Se dă cu el exact în zonele în care folosim şi parfumul lichid. Avantajele parfumului solid e că se poate da şi mult şi puţin. Nu conţin alcool absolut deloc şi sunt foarte, foarte prietenoase cu pielea.

Sunt parfumuri naturale pe care le creez într-un mod artizanal.  Adică fără prea multă tehnologie implicată în procesul de creaţie. Folosesc doar uleiuri naturale – uleiuri esenţiale, absoluturi, concrete, cam tot ce înseamnă ingrediente naturale de parfumerie”.