• Bogdan Ghiță și-a dat demisia de la job în perioada carantinei
  • Bogdan face acum tablouri personalizate cu schița bebelușilor la naștere și nu numai
  • Pentru un tablou personalizat de acest tip, plătești între 200 și 300 de lei

Bogdan Ghiță a transformat criza într-o oportunitate. Și-a dat demisia de la job în lockdown și a început să creeze tablouri personalizate. Face schițe de bebeluși cu lungimea lor la naștere, cu harta stelelor, cu zodii sau chiar cu portretele oamenilor.

Cu o investiție de 5.000 de euro și cu peste 100 de comenzi pe lună,
acum așteaptă venituri de 50.000 de euro după un an de activitate.

Bogdan Ghiță, antreprenor: Avem un tablou cu schița copilului la dimensiunea lui la naștere. 54 de centimetri. Și harta stelelor din clipa nașterii. Dacă te-ai uita pe cer din București, pe 3 martie, în 2021, la ora 15:10, asta ar fi harta stelelor. Ideea i-a venit cumnatei mele. Mi-a zis: „Uite ce idee mișto, numai că eu nu am timp să o fac”. Am zis – dacă sunt acasă, am mai mult timp acum. Hai încerc să fac și lucrul ăsta, că niște bani în plus nu strică niciodată.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Și, când ideea de afacere se combină cu pasiunea, atunci calea către succes e aproape garantată. Uite cum sunt realizate tablourile.

Bogdan Ghiță, antreprenor: Schița bebelușului a fost desenată de mână. După care a fost digitalizată. Folosesc un software digitalizat care îmi arată exact poziția stelelor dintr-un punct geografic anume, de oriunde de pe planetă.

Pentru un tablou plătești între 200 și 300 de lei, în funcție de rama pe care o alegi și de complexitatea desenului.

Gabriela Russu și-a comandat recent un tablou personalizat pentru fiica ei.

Gabriela Russu, client: Tabloul îi reprezintă pe fiica mea și pisoiul ei, care a decedat în urmă cu câteva luni. Și-a dorit foarte tare ca poza ei preferată cu el să o facem la o dimensiune mai mare. În fiecare seară stă și se uită cu orele la el și se bucură măcar de acest tablou.