• Ajutor virtual pentru antreprenorii din idustria HoReCa
  • Este vorba de un ghid de 3.000 de pagini pentru începătorii și seniorii din industria HoReCa
  • Este disponibil pe site-ul restograf.ro și poate fi descărcat gratuit

Pandemia nu a venit cu instrucțiuni la pachet. Iar ca să îți salvezi afacerea trebuie să fii creativ chiar și atunci când localul tău e pustiu. Ionuț este în această situație.

Chiar dacă are opt ani de experiență în domeniu și patru de când este director de restaurant, spune că e greu de gestionat criza COVID. Buget pentru un consultant nu are. În schimb, a găsit un ajutor virtual. Este vorba de un ghid de 3.000 de pagini pentru începătorii și seniorii din industria HoReCa.

Ionuț Melintescu, director restaurant: „Este foarte stufos și complex. În momentul acesta am fost nevoiți să ne mutăm în online. Sunt foarte multe sfaturi de marketing ce să faci să fii bine în online. Noi nu știam să facem lucrul acesta.”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Radu este CEO al platformei de rezervări Restograf. După 15 ani de experiență cu un lanț de restaurante, a vrut să dea mai departe ceea ce a învățat. El îți spune ce poți găsi în ghidul online.

Radu Dumistrescu, CEO Restograf: „Absolut tot ce trebuie să știi plus ce înseamnă în contextul actual operarea unui restaurant în timpul pandemiei și după pandemie. Aproximativ 150 de pagini. Aici sunt sfaturi date de epidemiologi din industrie worldwild.”

Ghidul te învață cum să te descurci cu un local, de la legislație, până la bucătărie și livrări. Este disponibil pe site-ul restograf.ro și îl poți descărca gratuit.