• Altex va ajunge al treilea business antreprenorial românesc de 1 miliard de euro, după Dedeman și Fildas.
  • Dan Ostahie: Depindem foarte mult de ultimele două luni ale anului, evenimentele de vânzări legate de atât de Black Friday, cât şi de Christmas.
  • Flanco este al doilea jucător pe piața ITC cu afaceri de 1,2 miliarde de lei.

Altex ar putea atinge 1 miliard de euro cifră de afaceri, în ciuda crizei Covid-19. Emag a depășit deja miliardul de euro. Flanco este al doilea jucător pe piața ITC cu afaceri de 1,2 miliarde de lei, de patru ori mai puțin.

Retailerul de electro-IT devine, astfel, al treilea business cu afaceri peste pragul de 1 miliard de euro, alături Dedeman (bricolaj) și Fildas Trading (distribuţie de medicamente), compania care operează și farmaciile Catena. Compania a câştigat anul acesta pe segmentul produselor dn zona de IT&C şi zona de bucătăre.

„Depindem foarte mult de ultimele două luni ale anului, evenimentele de vânzări legate de atât de Black Friday, cât şi de Christmas, dar cred că vom depăşi miliardul. Dacă în alţi ani eveimentul de Black Friday era concentrat în zona de IT, din păcate în acest an există o lipsă de produse, exstă o lipsă de disponibilitate, astfel încât cred că Black Friday va fi mai puţin generos. Un produs care era aproape mort. Tableta a devenit o necesitate pentru învăţarea la distanţă. Cererea este mult pentru ceea ce exista în piaţă înainte”, a declarat Dan Ostahie, proprietar şi CEO al Altex România (foto).

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII