• Proprietarul unui restaurant din Capitală: E un lucru bun că se redeschid restaurantele
  • Restaurantele se redeschid, de luni, în București
  • Antreprenorii nu cred că vor recupera pierderile provocate de pandemie prea curând

Restaurantele se pot redeschide la o treime din capacitate, în orașele care intră în scenariul galben.

Dacă rata de infectare este până în 1,5 la mie, atunci vor funcționa la jumătate din capacitate.

Alex Răduca are o cafenea în Capitală și a vorbit la Aleph News despre redeschiderea localurilor.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK

„E un lucru bun că se redeschid restaurantele. Începem ușor, ușor să revenim la normalitate. E îmbucurător. Cazurile scad, ne ducem într-o direcție bună. Sperăm că decizia va fi pe termen lung.

E greu de estimat când vom recupera din pierderi, pentru că nu știm când vom reveni la normalitate. Nu cred că 2021 va fi anul în care vom recupera. Avem un an de pierderi. Ne vor trebui doi să recuperăm.

Cât timp va fi capacitatea redusă, vor exista probleme de locuri. În unele locații vom avea probleme în a gestiona ocuparea celor 30%, când e un local mic. Nu va acees toată lumea și vom fi puși într-o situație dificilă.