Cum de sărbători, oamenii nu au mai avut multe opțiuni, mulți dintre ei au petrecut timpul pe telefon. Însă nu doar Pentru a vorbi cu cei dragi, ci au cheltuit bani mulți. Apple a publicat raportul cu cheltuielile făcute de utilizatori în aplicațiile gigantului american.

Apple anunță cifre spectaculoase. 1.8 miliarde de dolari au cheltuit utilizatorii de iPhone și iPad de Sărbători. 500 de milioane au fost cheltuite doar pe 1 ianuarie. Practic, oamenii s-au trezit după petrecerea în izolare și au început să se joace. Pe lângă aplicații, s-au cheltuit mulți bani pentru abonamente la Apple Music, Apple Books sau noua platformă Fitness Plus.

Este un lucru cunoscut faptul că utilizatorii de iPhone cheltuiesc mult mai mult decât cei cu Android. Momentan, Google nu a făcut un anunț cu privire la banii dați de sărbători. Însă un raport de la Sensor Tower ne oferă o imagine clară: utilizatorii de iPhone au dat cu 87.3% mai mulți bani decât cei de pe Android în 2020.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Mai exact, vorbim de 72.3 miliarde de dolari pentru iPhone și 38.6 miliarde pentru Android. Asta deși numărul utilizatorilor de Android la nivel global este mult mai mare decât al celor de iOS.