• Aurul, francul elveţian şi dolarul au atins noi maxime istorice astăzi în raport cu leul
  • Dolarul american a urcat la 4,4 lei de la 4,3 acum două săptămâni
  • Aurul, la al cincilea maxim în acest an

Aurul şi dolarul au atins noi maxime istorice în raport cu leul. Un dolar se vinde astăzi cu 4,4 lei, în timp ce gramul de aur a ajuns la aproape 223 de lei.

Preţul metalului galben atinge astfel al cincilea maxim istoric din acest an. Ultima valoare record pentru aur a fost de 221 de lei. Totodată, dolarul american a câştigat peste 2% în doar două săptămâni, de la 4,3 lei la 4,4. Deci, dacă plănuiai să cumperi aur sau dolari, mai bine mai aşteaptă.

Leul are o zi proastă şi în raport cu francul elveţian. Moneda elveţiană a atins nivelul istoric din ianuarie 2015, de 4,84 lei. Deci, dacă ai credit în franci elveţieni, aşteaptă-te ca rata ta să crească. În prezent, în ţara noastră 20.000 de persoane au credite în moneda elveţiană.

Recomandări

POLONIA ARESTEAZĂ UN SUSPECT ÎN CAZUL ATACULUI LUI ZELENSKI
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

România a avut a doua creştere economică din Europa în ultimul trimestru al anului trecut

România a avut a doua creştere economică din Europa în ultimul trimestru al anului trecut, în comparaţie cu anul precedent Faţă de trimestrul precedent, creşterea economică a României se plaseză pe primul loc În UE27 creştere economică este de 0,1% Creşterea PIB din România şi trimestrul IV al anului trecut, de 4,1%, este a doua […]

Read more