• UBS Global Wealth Management: Prețul unei criptomonede poate ajunge la zero
  • Bitcoin a luat startul în 2009 și a atins vârful pe 8 ianuarie 2021: 41.940 de dolari
  • În prezent, valoarea unui Bitcoin este în jurul sumei de 37.000 de dolari

Dacă investești în criptomonede, trebuie să fii pregătit și să pierzi toți banii. Asta îți spun experții în domeniu care dezvăluie că un Bitcoin poate ajunge chiar la zero.

Principalul pericol al criptomonedelor este pentru persoanele care nu știu în ce se implică. Sunt mulți începători în lumea criptomonedelor și aceștia sunt expuși. UBS Global Wealth Management îți spune că nimic nu împiedică prețul unei criptomonede să ajungă la zero. Dacă apare o versiune mai bine proiectată sau autoritățile de reglementare intervin asupra pieței. Un exemplu este decizia Marii Britanii de interzicere a vânzării anumitor produse derivate din criptomonede către investitorii de retail.

Bitcoin a apărut inițial în 2009, iar anul următor avea o valoare de… 8 cenți. Au trecut mulți ani până a început să atragă atenția. Abia în februarie 2017 ajungea la 1.000 de dolari, iar la finalul acelui an se apropia de 20.000 de dolari. A urmat un declin semnificativ. În martie anul trecut a scăzut până la 3.500 de dolari, pentru ca în finalul anului să reînceapă nebunia. Iar vârful a fost atins pe 8 ianuarie. În prezent, valoarea unui bitcoin este pe la 37.000 de dolari.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA