• Programul IMM Invest România, în valoare de 15 miliarde de lei, lansat astăzi cu stângul
  • iMM Invest, program prin care în primă fază vor fi susţinute 6.000 de locuri de muncă
  • „Comisionele şi dobânzile sunt suportate de Guvernul României. E un program care încearcă să repornească România”, spune ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu

Lansare cu stângul pentru programul IMM Invest România, platforma prin care în primă fază vor fi susţinute 6.000 de locuri de muncă. Deși, la ora 10:00, site-ul www.imminvest.ro trebuia să fie disponibil, acesta este momentan nu funcționează.

Într-un Live pe Facebook, directorul FNGCIMM a spus că antreprenorii intră în număr mare pe aplicație, în același moment, iar astfel apare blocajul online.

La scurt timp, Ministrul Finanţelor Publice, a scris pe pagina sa de Facebook insinuând că persoanele care aruncă cu noroi în tot ce face guvernul, sunt aceleași care au atacat site-ul.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„Nici eu, nici românii onești, care au nevoie acum de aceste resurse, nu ne așteptam la o asemenea ticăloșie. Nicio problemă. Continuăm. Mergem înainte. Aflăm cine este în spatele acestui atac. ” spune Florin Cîțu.

Plafonul de garantare, IMM Invest România, e de 15 miliarde de lei, iar în prima faza vor fi susținute 6.000 de locuri de munca.

Totodată, ministrul de Finanțe spune că nu există comisionare și dobânzi, acestea fiind suportate de guvernul României.