• BNR face angajări și caută tineri cu potențial.
  • BNR are în jur de 2000 de angajați, potrivit lui Mugur Tolici.
  • BNR a înființat un birou de criptomonede și unul de sustenabilitate și energie verde.

Banca Națională va avea disponibile 100 locuri de muncă în perioada următoare. Acestea vor fi scoase la concurs pentru oricine dorește să urmeze o carieră în domeniul bancar. Mugur Tolici, director de resurse umane la BNR, explică ce presupune munca, scrie Ziarul Financiar.

Avem acest program, care funcționează din 2001, Programul Tinerilor Specialiști, în care au aplicat 900 de persoane și am angajat 50 în parcursul acestor 20 de ani. Sunt 10 posturi în fiecare an, disponibile acestui program”, spune Mugur Tolici, director de resurse umane.

Numărul aplicanților a crescut exponențial în această perioadă. Angajarea se face pe baza unui instrument psihometric, care determină profilul candidatului. Candidatul va susține un interviu comportamental.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

„În urma proiectului pe care l-am avut cu o firmă de consultanță, plătim competitiv, suntem aliniați la nivelul pieței, dar în pachetul salarial al nostru, specific, avem câteva lucruri interesante și care nu sunt în multe alte locuri“, explică Mugur Tolici, director de resurse umane, BNR.