• Marcel Vulpoi este contabil și profesor la ASE
  • De curând, Marcel a deschis și un wine bar în Capitală
  • Marcel a investit 100.000 de euro în wine barul său

Când pasiunea pentru vin și artă se împletesc se nasc idei interesante de business.

Marcel Vulpoi este contabil și profesor la ASE, iar de curând și a făcut din vin o afacere. Așa că și-a deschis cu 100.000 de euro un wine bar în Capitală. Acolo poți degusta din peste 70 soiuri de vin din România și poți admira tablouri care aparțin artiștilor contemporani.

Marcel Vulpoi, proprietar The Great Hill wine bar: Cei care ne trec pragul experimentează 3 sau 5 vinuri, câte 75 de mililitri, vinuri pe care în mod normal le-ar cumpăra cu 100 de lei sticla și cu 60 – 70 de lei încearcă 5 vinuri. Avem așa amuzant, tot așa, experiențe, degustarea în blind. Acoperim sticla și provocăm oamenii să ghicească soiul și eventual crama.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Marcel a fost atent și când a ales locul barului său. Construcția datează din perioada interbelică, iar terasa are o capacitate de 50 de locuri, așa că nu duce lipsă de clienți nici când afară este frig.

Marcel Vulpoi, proprietar The Great Hill wine bar: Am avut și o surpriză plăcută, vinerea trecută. Erau afară zero grade și am avut 12 oameni care au stat pe terasă. Am zis „Wow!”.

Sabina, client: Și în miros și în gust – prună afumată, uscată. Foarte corpolent. Îmi place. Mi-am luat o bucată de brânză din aceasta maturată cu trufe care merge foarte bine cu Feteasca Neagră.