• Cel mai scump produs cumpărat de Black Friday este o maşină de 31.700 euro
  • Produsul cel mai scump comercializat este un velier de 238.000 euro
  • Cea mai mare reducere a fost de 60.000 euro pentru un penthouse

Dacă adori cumpărăturile, înseamnă că ieri a fost ziua ta preferată din an. Tu dădeai click, click şi încă o dată click, dar uite cum arăta la capătul celălalt al… click-ului.

Cel mai scump produs vândut de Emag ieri a fost o maşină Ford.

Florin Filote, vicepreşedinte Emag: „Până acum, cea mai mare comandă pentru o maşină a însemnat 31.700 de euro. Avem şi apartamente, la fel, o premieră pentru anul acesta, cu cea mai mare reducere undeva la 60 de mii de euro pentru un penthouse de 5 camere.“

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

„Spre deosebire de anul trecut, anul acesta clienţii comandă în medie cam două produse pe comandă, dintre care un produs mai scump, iar celălalt produs e un pic mai ieftin pentru că sunt din categorii precum produse pentru casă, fashion şi chiar băuturi alcoolice“, mai spune el.

Știi care a fost cel mai scump produs cumpărat de Black Friday, dar află şi care este cel mai scump produs pus la vânzare. Nimeni nu s-a încumetat însă să-l cumpere. Este vorba despre un velier cu motor Volvo Penta şi o lungime de 12.75 de metri. 238 de mii de euro costă velierul, redus de la aproape 284 de mii de euro.