• Românii pot cumpăra proprietăți de la creatorul sofisticatelor palate din Emiratele Arabe Unite.
  • Prețurile unui apartament de lux în Dubai pornesc de la 200.000 de euro.

200.000 de euro, atât costă o locuință de lux în faimosul și magicul Dubai. Agenția românească Emax Real Estate colaborează cu cel mai mare dezvoltator imobiliar din India și din Emiratele Arabe Unite, ca să îți ofere o experiență total diferită față de ce ai întâlnit până acum pe piața imobiliară.

Dacă alegi să îți cumperi un apartament de la ei, primești bani de drum și cazare, că să vezi exact pe ce dai banii. Apartamentele au vedere directa către Downtown Dubai și spre celebrul Burj Khalifa, condițiile fiind cu adevărat spectaculoase, de 5 stele.

În plus, coplexul în care se afla apartamentele de lux au fost construite de Sobha Limited este una dintre cele mai respectate companii din domeniul imobiliar, fiind în fruntea mai multor proiecte de talie mondială. Aceștia au construit, de la palate extravagante pentru unii dintre cei mai bogați oameni ai lumii.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

Andreea Popa, director general Emax Realestate: „Orientativ prețurile din Dubai, sunt asemănătoare cu prețurile din Mamaia Nord. Așa că dacă ai bani să investești în România vei avea bani să investești și în Dubai. Poți să dai un avans, să devii propietar cu un avans de 10-20%, depinde de dezvoltator, iar diferență de suma o poți plătii eșalonat, imediat după ce primești propietatea. Ratele nu se modifică niciodată în funcție de nimic”

Daniela Marișcu, a fost atrasa atât de oportunitatea de business, cât și de frumusețile din Emirate. Deja deține un imobil în Dubai, urmând că în scurt timp să mai achiziționeze unul.

Daniela Marișcu, investitor: „Mi-am dat seama că e o oportunitate de business în sine, investiția în real estate în Dubai. A fost interesant pentru că eram într-un moment în care comparam cu piață locala și a ieșit pe plus Dubaiul. De bază este că mi-aș dori să găsesc acest nivel de calitate și la noi. Încă nu exista, din păcate. Dar e bine că avem surse de inspirație”

La nivel global, cea mai scumpa piata imobiliara este în China, mai exact în Hong Kong. Acolo cererea continuă să depăşească oferta, iar valoarea medie a unei proprietăţi depăşeşte 1,2 milioane de dolari, potrivit Zf. În aceste condiții ne închipuim până la cât ar putea ajunge un apartament de lux.