• Mulţi dintre patronii de restaurante spun că să redeschizi doar cu 30% capacitate nu este deloc uşor.
  • Tudor Aposteanu, chef: „O redeschidere vine şi cu urcuşuri şi cu coborâşuri

A răsărit o firavă rază de soare în lumea restaurantelor, dar doar cu o rază nu se fac profituri. De ieri s-au redeschis restaurantele la interior în Bucureşti, după ce în ultimele zile incidenţa cazurilor de Covid-19 a scăzut sub 3 la 1000 de locuitori.

Doar că, mulţi dintre patronii de restaurante spun că să redeschizi doar cu 30% capacitate nu este deloc uşor. Este şi cazul lui Tudor Aposteanu, invitat aseară la ”Ochii pe Mine” cu Vlad Craioveanu.

Tudor Aposteanu, chef: „O redeschidere vine şi cu urcuşuri şi cu coborâşuri. Nu sunt atât de optimist cum este toată lumea care se uită la televizor şi spune «se deschid restaurantele, ce uşor ne este». Nu este uşor! Nu este uşor să o iei cu alt meniu, nu este uşor să o iei cu alţi ospătari. E vorba de sală chiar dacă sunt 30%, e vorba de un restaurant.”

Recomandări

LE FACEM FAȚĂ?
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA
CE ALEGE ZUCKERBERG ÎN MODĂ
CONGRESUL DĂ 95 MLD. PENTRU UCRAINA - ISRAEL - TAIWAN
FAC BAIE DE MULȚIME
A VĂZUT MOARTEA CU OCHII

Tudor se gândeşte să aducă şi noutăţi în meniul restaurantului său şi a fost inspirat de emisiunile de la Aleph News.

Tudor Aposteanu, chef: „Am burgerul «Ştiu» care este un burger vegan că tot e trendul ăsta de veganism pe care eu nu îl înţeleg. Fă şi nişte ouă «ochiuri pe mine» Mai încercăm, vedem. M-ai făcut gelos, de când ai zis că ai burgerul «Ştiu», trebuie şi omleta «Ochii pe mine»“.