• Lucid Air vine cu aproape aceleași performanțe și preț ca Tesla Model S
  • Diferența o face puterea dezvoltată, de peste 1.000 de cai putere pentru Lucid
  • Miliardarul Ron Baron crede că Tesla poate atinge o valoare de 2 trilioane de dolari

Lucid și Tesla se bat iar. Pentru atenția și banii tăi! Cei de la Lucid și-au propus să „fure” din clienții Tesla cu noul Lucid Air sedan.

Lucid Air vine cam cu același preț ca Tesla Model S. Între 70.000 și 80.000 de dolari.

Cu aproximativ aceeași autonomie, în jur de 650 de kilometri. În 2,5 secunde ajunge la 100 de kilometri pe oră, comparabil cu concurența directă. Dar, marchează la caii putere.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Lucid livrează peste o mie de cai putere, față de cei 770 ai Tesla Model S.

Youtuber-ul Ben Sullins a testat mașina și recunoaște că tehnologia de sub capotă l-a impresionat, însă în ceea ce privește interiorul, Tesla rămâne preferata sa.

Ben Sullin, youtuber: „Partea de tehnologie care ține de lucrurile cu care intri în contact, pe care le atingi și le simți, sincer, nu sunt foarte impresionat. N-aș putea să o compar cu Model S, categoric îmi place mai mult interiorul Model S. E fain, dar nu mă dă pe spate ca prima dată când am urcat într-un Model S”

De altfel, Ben Sullins nu e singurul impresionat de Tesla. Cunoscutul investitor și miliardar Ron Baron crede că Tesla va ajunge la o valoare de piată comparabilă cu Apple.

Aproape de două mii de miliarde de dolari. De altfel, în prezent, o treime din portofoliul Baron Partners Fund îl reprezintă acțiunile Tesla, cumpărate pe când costau 40 de dolari. În prezent valorează de zece ori mai mult.

Ron Baron, fondator Baron Capital: „Acum valorează 400 de miliarde de dolari, erau 40 de miliarde când am pornit. Multă vreme am spus că vor ajunge între 1 și două trilioane. Dar cu ce am văzut că se întâmplă recent, cred că 2 trilioane ar fi cifra corectă.”