• Partenerul lui Tyson a spus că e încrezător că se va ajunge la o înțelegere
  • Barcelona a scos la licitație numele stadionului pentru sezonul următor
  • Camp Nou ar putea să se numească SwissX, dacă Tyson și Barcelona

Ce ar putea avea în comun două legende din lumea sportului – Barcelona și Mike Tyson? Răspunsul e mai surprinzător decât te-ai putea aștepta. Stadionul catalanilor ar putea să poarte numele companiei deținute de fostul boxer. SwissX vinde produse pe bază de cannabis și CBD. Sau e la fel de posibil ca Tyson să încerce să-și facă reclamă gratuit, prin asocierea cu FC Barcelona.

Ce e sigur e că Barcelona a anunțat că numele stadionului va fi scos la licitație pentru sezonul 2020/2021, iar suma obținută va fi donată luptei contra Covid-19. Iar printre companiile care s-au arătat interesate e și SwissX, pentru care a vorbit Alki David, asociatul lui Mike Tyson.

Compania mea vinde cannabis, iar Spania e una dintre primele țări din Uniunea Europeană care a pornit pe drumul legalizării. E un moment istoric în sport și se potrivește cu planurile noastre”, a declarat David, care e miliardar. El a mai spus că a deschis deja discuțiile cu Barcelona și e destul de încrezător că se va ajunge la o înțelegere.

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD