• CEO Ryanair s-a plâns de restricțiile mult prea dure care țin avioanele la sol
  • De ce  nu se termină la mijlocul lui februarie, dacă toate grupele de risc vor fi vaccinate?”
  • O’Leary este unul dintre cei mai vocali șefi de companii aeriene

În pandemie nu e tocmai ușor să călătorești. Am simțit asta cu toții, mai ales dacă stăm să ne gândim la toate restricțiile. CEO-ul Ryaniar, Michael O’Leary, s-a plâns de măsura prin care pasagerii sunt obligați să prezinte un test negativ înainte să zboare către Marea Britanie.

Asta ar putea ține la sol aproape toate avioanele. El mai spune că Raynair a anulat aproape toate zborurile spre și dinspre Marea Britanie, pentru lunile februarie și martie.

Michael O’Leary, CEO Ryanair: „Nu există o dată de final. Boris Johnson ne zice, zice tuturor că Marea Britanie va vaccina toate grupele de risc: bătrânii, personalul care lucrează în creșe, și cadrele medicale până la mijlocul lunii februarie. Și totuși aceste restricții încă nu au o dată de sfârșit. De ce  nu se termină la mijlocul lui februarie, dacă toate grupele de risc vor fi vaccinate până la acea dată?”

Michael O’Leary este și unul dintre cei mai vocali șefi de companii aeriene. Încă își aduce aminte cum pe vremea comunismului, un avion Tarom, care decola din Londra cu destinația București, a avut o întârziere de două ore.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD
AVOCATUL TODD BLANCHE: „DONALD TRUMP ESTE NEVINOVAT”
XXX FĂRĂ NECUNOSCUTE

Asta pentru că a așteptat un politician, care a urcat în aeronavă cu două cuptoare cu microunde și trei televizoare. Iar pasagerii au fost mutați de la locurile lor pentru a le face loc obiectelor.