• Profesorii voluntari de la Școala Dacia din Atena îl aduc pe Moș Crăciun elevilor
  • Alin Dimov: „Mi se pare mult mai magic ca un copil să privească în mediul lui Moş Crăciun”
  • Alin Niță: „Fiind echipe de IT, având platformele cât de cât aranjate pentru mediul de comerţ electronic, am putut să trecem destul de rapid cu acest proiect în online”.

Moș Crăciun nu trebuie neapărat să vină în carne și oase, ca să facă fapte bune. Și în varianta tehnologizată din online, iubește la fel de mult copiii.

Mâine se va întâlni pe Zoom cu micuții români din Atena.

Spiridușii Moșului au fost în cazul ăsta profesorii de la Şcoala de Limba Română, Cultură şi Civilizaţie „Dacia”. Alin Dimov e unul dintre ei.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Alin Dimov, iniţiator proiect (Heyadoo): „Au vrut să îl aleagă pe moşul nostru să facă o bucurie elevilor de la această şcoală şi această asociaţie interculturală. Atunci am căutat o formă cât mai frumoasă şi pentru noi şi pentru ei. Mi se pare mult mai magic ca un copil să privească în mediul lui Moş Crăciun.”

Alin Niţă e și el implicat în proiect.

Alin Niţă, iniţiator proiect (Fiveplus): „Fiind echipe de IT, având platformele cât de cât aranjate pentru mediul de comerţ electronic, am putut să trecem destul de rapid cu acest proiect în online. Am schiţat cum ar arăta un astfel de proiect în online. Şi aşa s-a născut ideea acum 3 săptămâni am demarat tot proiectul.