• Un consultant în carieră te poate ajuta să ai jobul pe care ți-l dorești.
  • Piața din România este mai puțin dezvoltată decât cea internațională.
  • Între 5 și 10 ședințe de consultanță are o persoană în medie.

Există un om al cărui job este să te ajute pe tine să găsești jobul perfect. Jobul care să se transforme în profesie pe viață.

Îți vorbesc despre consultantul în carieră. Îți face training de la A la Z. Adică, te ajută să îți pui la punct CV-ul și îți explică pașii pentru un drum profesional de succes.

Ramona are 31 de ani și lucrează în digital marketing. Asta după ce nu a reușit să își transforme pasiunea pentru design într-o afacere.

Recomandări

HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
FBI CERCETEAZĂ PRĂBUȘIREA DIN BALTIMORE
PAKISTANUL, LOVIT DE PLOI
PIEPER SE RETRAGE DE LA C.E.
TAYLOR SWIFT AR PUTEA DEVENI ȘI ACTRIȚĂ
FRUMUSEȚEA CREATĂ DE A.I., PREMIATĂ

Dintotdeauna mi-am dorit să fiu designer vestimentar, am făcut și o școală, asta pe la 24 de ani. Aș fi apelat pentru că i-aș fi zis „uite ce-mi place mie să fac, uite la ce sunt talentată” și cumva cred că mi-ar fi dat o idee și cum să fac partea artistică de design și cum să fac partea de business, cum să ajung să fiu un designer, spune Ramona, potențial client.

Prețurile pentru consultanța în carieră pot varia între 20 și 150 de euro, în funcție de pregătirea consultantului și de cerințele tale.
O persoană are între 5 și 10 ședinte de consultanță, în medie.

Dacă Ramona abia acum se gândește să apeleze la consultant, câteva sute de români deja au făcut-o. O parte dintre ei au fost ghidați de Andreia Șerban. Este consultant în carieră de 10 ani și lucrează nu doar cu români, ci și cu alți clienți din străinătate.

La momentul respectiv lucram cu un director național de vânzări într-o companie foarte mare, multinațională. În momentul de față este în Statele Unite, lucrează pentru el, are două companii, a devenit antreprenor într-un cu totul și cu totul alt domeniu față de ce a făcut în România. Am și studenți, dar și persoane care sunt la un anumit nivel profesional și care doresc mai mult. Fie să meargă către antreprenoriat, fie să își caute o poziție superioară în alte companii, spune Andreia Șerban, consultant în carieră.