• Președintele Iohannis a declarat astăzi că economia își revine, iar măsurile luate au fost corecte
  • Cristian Hoștiuc, directorul editorial de la Ziarul Financiar: Rezultatele pe care le-a obținut România în trimestrul al treilea erau previzibile
  • Economia țării noastre depinde în proporție de 70-80% de ce se întâmplă în Germania, Italia, Spania

De la Cotroceni, economia se vede altfel! Înfloritoare, în ciuda economistului și antreprenorului român care este tot mai pesimist. Economia își revine. Măsurile luate au fost corecte, a spus astăzi președintele Iohannis.

Cristian Hoștiuc, directorul editorial de la Ziarul Financiar: „Rezultatele pe care le-a obținut România în trimestrul al treilea erau previzibile. Bineînțeles că economia a crescut când activitatea de business s-a reluat. Rezultatele nu sunt neapărat extraordinare, ci sunt doar o revenire.”

Trimestrul al patrulea, cu această închidere, s-ar putea să aducă economia pe minus, ca întreaga economie a Europei. Țara noastră depinde în proporție de 70-80% de ce se întâmplă în Germania, Italia, Spania.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Cristian Hoștiuc, directorul editorial de la Ziarul Financiar: „Cred că Orban, post situația actuală, poate nu ar fi trebuit să existe acest lockdown în totalitate din trimestrul al doilea. Am fi putut să rezistăm, să mergem în această perioadă cu o economie care mergea mult mai bine.”

Cristian Hoștiuc este de părere că dacă Guvernul va închide economia ca în primăvară, lucrurile nu vor fi extraordinare. Autoritățile trebuie să găsească soluții în așa fel încât business-urile și economia să funcționeze în continuare.