• Doi tineri din Brașov au dezvoltat un business în perioada asta.
  • Au investit 60 de mii de euro în curățătoria Bee Clean, cu produse bio pentru textile și încălțăminte
  • Alin Nițan, investitor: „Am încercat prima dată cu fonduri europene și nu am reușit și am revenit și am făcut tot business-ul pe fonduri proprii

Start la curățătorie în vreme de pandemie. Iată povestea a doi tineri din Brașov, care au dezvoltat un business în perioada asta.

Au investit 60 de mii de euro în curățătoria Bee Clean, cu produse bio pentru textile și încălțăminte.

De profesie IT-ist, Alin a găsit oportunitatea după ce, în cartierul lui, oamenii duceau lipsă de acest serviciu.

Alin Nițan, investitor: „Am încercat prima dată cu fonduri europene și nu am reușit și am revenit și am făcut tot business-ul pe fonduri proprii. Am plecat de la un studio realizat în business campus unde sunt multe companii și multinaționale, tineret, oameni cu altă perspectivă și-au dorit pe primul loc să aibă curățătorie de haine în zonă. Aveau și alte dorințe, cum ar fi o bancă, coafor, croitorie“.

Pentru că tot mai mulți lucrăm de acasă, patronii au gândit și un serviciu de ridicare și livrare al produselor. Pentru comenzi de peste 40 de lei, transportul este gratuit.

Alin Nițan: „Putem spăla orice ține de textile și încălțăminte, mai puțin covoare. Nu avem o încărcare extraordinar de mare din cauza pandemiei, lipsa evenimentelor, lipsa mersului la birou, toate acestea afectează industria textilelor. Orice ban în plus… noi reinvestim pentru a oferi calitate și servicii bune clienților. Ne dorim să îi fidelizăm“.

Iată ce spune o clientă: „Folosesc de mulți ani servicii de curățătorie. Am căutat servicii premium, am venit am probat o perdea, că aici era punctul meu sensibil, mi-a plăcut, și acum am venit a treia oară. Pentru mine e mai convenabil că nu am timpul disponibil și în timpul liber prefer alte activități cu familia“.

Momentan, toate veniturile se reinvestesc. De curând, au cumpărat un aparat de curățat încălțăminte cu 3.000 de euro. Preturile variază între 8 și 150 de lei, per articol.

Recomandări

CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
CÂT DE SUSTENABILĂ E AFACEREA TA?
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
UPT SCHIMBĂ EDUCAȚIA PRIN TEHNOLOGIE